HomeActualitateBucureșteni, fiți pe fază: Oprescu Sorin candidează!

Bucureșteni, fiți pe fază: Oprescu Sorin candidează!

Pentru că e la modă să nu mai candidezi la primărie doar dacă ești hoț condamnat și carantinat pe bază de sentință la Beciul Domnesc, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, cel care ține sus flamura nevinovăției și a împrumutului convertit abuziv în mită de judecători, strânge deja semnături, spre a candida din nou la fotoliul de edil șef, tot independent.

Încurajat de faptul că guvernanții au amânat data de desfășurare a scrutinului pentru locale, Oprescu și-a făcut un plan socotit, așa cum ne-a obișnuit, pentru strângerea semnăturilor nesesare candidaturii: în spitalele din București sunt internați atât de mulți bolnavi de Covid, cu buletin, adresă și semnătură, încât, cu puțină solidaritate de breaslă din partea medicilor, foștii lui colegi, afacerea listelor complete e ca și rezolvată.

”Domnul Oprescu a văzut că intră în cursă toți penalii acuzați și cercetați în vreme pentru fapte de corupție, ar fi fost chiar fraier să nu intre și el, mai ales având în vedere câți idioți locuiesc la ora actuală în București”, a precizat un membru al staffului oprescian.

Totuși, deși oficial Sorin Oprescu candidează pentru a continua lucrurile minunate făcute pentru bucureșteni, se pare că adevăratul motiv ar fi altul. ”Când l-au arestat procurorii, domnul primar tocmai luase o șpagă de câteva mii de euro. Pardon, un împrumut, cum zice dânsul. Dar această șpagă era doar o parte din banii pe care ar fi trebuit să-i primească. Dânsului i se pare nedrept să vină altul la primărie și să încaseze el banii. Ăsta ar fi deja furt calificat, adică Sorin Oprescu muncește de-i sar capacele să obțină un împrumut cinstit, transpiră de frica DNA, stă cu stres și după el vine un primar nou sau o primăriță, care ia restul de șpagă deși n-a mișcat un deget pentru asta. Nu e corect, trebuie să mai fim și oameni”, a precizat membrul respectiv.

Potrivit surselor noastre, fostul primar ar fi fost foarte afectat când, făcând tradiționala curățenie de Paști, n-a găsit prin toată vila decât vreo o sută de euro, în bancnote mici. ”Înainte, când era primar, săreau banii de peste tot: din covoare, din perne, de sub perne, din bibliotecă, atunci când ștergea praful, se făcea o grămadă de zeci de mii de euro. Acum, de când nu mai e primar, n-a strâns decât mărunțiș. Cum să nu fi dezamăgit, sincer, dumneavoastră n-ați fi?”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare