AcasăActualitateCa să facă cvorum, la următorul referendum Orban va...

Ca să facă cvorum, la următorul referendum Orban va propune și alipirea Ardealului la Ungaria

Dezamăgit profund de delăsarea compatrioților săi, pe care i-a durut la bașcheți că vin refugiații și fac din Balaton lac arăbesc, de n-o să mai aibă bieții unguri nici ieșire la mare, premierul Orban are de gând să taie în carne vie. Cum Opoziția nici nu vrea să audă de modificarea Constituției până-i trece lui Referendumul, premierul ungar are acum o altă idee. El este convins că ungurii n-au ieșit la referendum fiindcă nu percep migranții ca pe o problemă de stringentă actualitate.

”Mulți unguri sunt de-a dreptul inculți, să moară Piști! I-am auzit cu urechile mele pe unii zicând: Dar de unde vin migranții ăștia, no? Din Asia?! Ha, păi și noi tot de-acolo venim și când am ajuns aici, acum vreo mie de ani, n-am auzit să fi făcut Gelu, Glad și Menumorut referendum printre românii din Ardeal, dacă vor sau nu să ne primească. Așa că frumos din partea noastră ar fi să-i primim pe frățiorii noștri asiatici după obiceiul strămoșesc. Nu cu pâine și sare, că strămoșii noștri nu descoperiseră încă pâinea și sarea, ci cu carne proaspătă, de sub șa. Ei bine, o asemenea abordare pacifistă și defetistă, din partea cetățenilor maghiari, e inacceptabilă”, ar fi declarat Viktor Orban aseară, în timp ce-și îneca amarul înfrângerii într-un butoi de palincă.

După cum ne-au informat niște surse bine dezinformate de la Budapesta, premierul maghiar are de gând să organizeze un nou Referendum, dar, de data asta, ca să fie sigur că o să vină lumea la vot, o să adauge și alte întrebări pe lângă aia cu ”Nu-i așa că nu vreți să primim cote de refugiați teroriști arabi care o să ne arunce Dunărea în aer?”. Astfel, alegătorii vor fi puși să răspundă și la întrebări precum: ”Nu-i așa că vreți Ardealul?” sau ”Răspunde prin Da sau Da dacă vrei să avem ieșire la Marea Adriatică” ori chiar ”Ești de acord că Luna este pământ unguresc?”. În cazul în care nici de data asta n-o să-i convingă pe unguri să vină la vot, Viktor Orban o să-și dea două palme și o să vină la studii în România, pentru a afla de la maestrul lui, Liviu Dragnea, cum ar putea învia vreo trei milioane de huni, ca să facă și el, în sfârșit, măcar o prezență de 51% la plebiscit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare