AcasăActualitateCataramă lansează Dormeuro, prima saltea pentru românii care și-au...

Cataramă lansează Dormeuro, prima saltea pentru românii care și-au pierdut încrederea în instituțiile bancare!

După ce a încercat o lovitură de imagine nereușită, alergând Covid-ul prin localitățile patriei și rămânând, la finalul experienței, și neinfectat și aproape divorțat, Viorel Cataramă încearcă un nou boom, de data aceasta comercial, lansând la începutul acestei luni, în magazinele sale din rețeaua Elvila, salteaua Dormeuro.

Proiectată ca urmare a publicării rezultatelor unui recent sondaj național, potrivit căruia din ce în ce mai mulți români și-au pierdut încrederea în instituțiile bancare și, tocmai de accea, preferă să își păstreze banii la saltea, salteaua Dormeuro vine cu spații speciale de depozitare a banilor, tocmai pentru a surmonta marea problemă a celor care își țin astfel economiile. 

”Saltelele obișnuite, incomode, greu de ridicat și lipsite de spații adecvate pentru păstrarea banilor sunt acum istorie”, spune Viorel Cataramă. ”Salteaua Dormeuro vine dotată cu două seif-uri cu cifru bine ascunse sub ea (pentru fiecare din membri cuplului), alarmă, pușculiță pentru monede, cameră video și memorie pentru ca utilizatorii să știe exact câți bani are sau câți bani a scos de la saltea”, precizează cunoscutul om de afaceri.

Salteaua Dormeuro este disponibilă în mai multe culori printre care amintim: imprimeu euro, dolari, lire sterline sau lei. De asemenea, cei care achiziționează o saltea Dormeuro primesc cadou și un odorizant de cameră cu miros de bani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare