HomeActualitateCe vedem de Revelion la TV?

Ce vedem de Revelion la TV?

Posturile de televiziune s-au chinuit, și anul acesta, să ne ofere un program de calitate în noaptea de Revelion. Din păcate, nici acum nu vor face mare brânză, dar mulți români se bucură de faptul că-i circ ieftin, direct în sufragerie. Dar, oare, ce surprize ne-au pregătit:

– TVR 1 Revelionul Satului. Petrecere tradițională, prezentată de Gianina Corondan, totul fiind pregătit pe modelul concursului Eurovision. Vom asculta multă muzică, diversă, Geanina va comenta pe fundal, iar la final va suna prin alte țări să vadă cum e Revelionul la ei și ce notă merită pe o scară de la „1” la „ce vecini ai?”.

TVR 2 Revelionul Altor Sate. O altă petrecere tradițională, de data asta mult mai restrânsă, filmată cu o singură cameră în curtea unui cetățean înzăpezit. Dacă nu se îmbată până-n 12 noaptea, prind momentul ceasului acasă, nu la spital, ori la poliție.

Prima TV Episod special „Trăsniții”, de aproximativ cinci ore, plus alte șapte ore de momente „best of” din cadrul serialului.

Pro TV Spectacol grandios, varietate, divertisment. Ore întregi de dans, români talentați, muzică și vedete. Nicoleta Luciu, în rol de prezentatoare dezbrăcată, Măruță, în rolul vieții, și Andra, în calitate de soție cu voce și „ouăuuuu”-uri. Petrecerea se încheie cu difuzarea filmului Masca.

Antena 1 Show cu Nae și Vasile, pentru că ce puii lor? Apoi, show grandios cu cei mai în vogă maneliști în cadrul show-ului „Master Chef dă Chef”, un scurt joc de bingo cu Țociu și Palade, iar seara se încheie cu un program de cântece dedicate Patronului Mult Iubit.

Național TV Corina Chiriac va întreține atmosfera, fiind pregătită să cânte, să danseze, să spună glume, să se invite singură în platou, să gătească, să spele vasele, să curețe platoul, să plătească aplaudacii și apoi să se ducă acasă. Spre dimineață, maraton de filme indiene, blockbusteruri precum: „Petarda din Bangalore”, „Iubirea interzisă din Visakhapatnam” ori „Supradoză de curry”.

B1 TV Petrecere politică, cu rememorări ale celor mai importante evenimente ale anului 2012. După ora 12, patru ore de „Lumea lui Banciu”, incursiune în presa anului 2012 și rezumat al Turului Franței.

Discovery Pe lângă mult obișnuitele documentare despre războaiele mondiale, naziștii și revelioanele, anul acesta Bear Grylls a realizat o emisiune specială despre cum să supraviețuiești unui revelion în care nu ți-ai făcut niciun plan până târziu în noapte.

OTV Petrecerea poporului, prezentată de viitorul președinte al poporului, în care se va cânta muzica poporului, se va dansa ca-n popor și se va discuta despre ce vorbește tot poporul: „E bine că domnul Dan va intra-n în 2013 cu pasul drept, dar dinții strâmbi?”.

Trinitas Party Mix direct de pe Dealul Mitropoliei, cu intervenții live din cele mai tari mănăstiri din România și de peste hotare. Opt ore de muzică bisericească ritmată, rugăciuni hardcore și un invitat-surpriză, cel mai bun cântăreț la toacă din lume, Părintele van Father.

Kanal D – Maraton de seriale turcești. Ore întregi de Suleyman Magnificul. Plus alte vedete din Turcia: Baiazid, Hakan Sukur, Tarkan și Hagi.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare