AcasăActualitateCetățeanul s-a prins că autoritățile asigură stocuri de ulei...

Cetățeanul s-a prins că autoritățile asigură stocuri de ulei de floarea-soarelui, doar pentru a-i lua “bomboanele agricole”.

În ultimele zile, autoritățile centrale au discutat despre panica apărută în rândul populației legată de o criză a uleiului de floarea-soarelui.

Reprezentanții Guvernului au dat asigurări că România are stocuri suficiente de ulei.

Totuși, numeroși filosofi de la colțuri de străzi, de pe ulițe și din piețele agroalimentare au realizat repede că este vorba doar de o diversiune a clasei politice.

În spatele acestor asigurări că România nu se va confrunta cu o criză a uleiului de floarea- soarelui, actuala putere dezvoltă un plan de a lăsa populația fără alimentul său de bază: semințele prăjite de floarea-soarelui.

Politicienii știu că acesta este alimentul consumat de cetățeni la dezbaterile politice din fața blocului sau din fața vinăriei din piață și că fără semințe oamenilor le va fi mult mai greu să identifice planurile meschine ale puterii.

Specialiștii consumatori de bomboane agricole sunt convinși că stocurile de ulei de floarea-soarelui sunt nejustificate, atât timp cât tot mai puțini români își permit să deschidă aragazul pentru a prăji ceva.

Cel mai probabil, rafturile supermarketurilor au fost golite de PET-urile cu ulei de către conducătorii auto dependenți de mașină, care s-au speriat de creșterea alarmantă a prețurilor la carburant și au apelat la metoda tradițională de înlocuire a motorinei.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare