AcasăActualitateChuck Norris mărturisește: ”Mi s-a propus s-o suprim fizic...

Chuck Norris mărturisește: ”Mi s-a propus s-o suprim fizic pe Codruța Kovesi, dar mi-a fost frică de ea!”

Dialogul halucinant pe care CTP l-a avut ieri cu CTP, când cunoscutul formator în trening Adibas a întrebat-o pe Codruța Kovesi: ”V-ați gândit vreodată la posibilitatea suprimării dvs fizice?” și tot el a răspuns: ”Eu, da!” a stârnit furtuni de controverse în mediul virtual românesc. Unii s-au grăbit să spună că CTP-ul s-a țicnit de tot, alții să recunoască faptul că crucișătorul presei mioritice a pus punctul pe i, exprimând o temere pe care mulți o manifestă.

De aceea, departamentul de zvoneri și răspândaci din cadrul redacției noastre a făcut o scurtă investigație, după buget, și a ajuns la niște concluzii șocante. Ei, da, stimați cititori, se pare că au existat nu doar tentative de intimidare a doamnei Kovesi, făcute de ăia negri care respirau greu în telefon, de la Black Cube, ci și planuri oculte de eliminare fizică a sa! Nu știm cine se află în spatele afacerii, că atunci când am discutat cu el era noapte, avea ochelari de soare la ochi și ne aflam și în pasajul Lujerului – adică era beznă totală, de-ți băgai degetele în ochi – dar individul a recunoscut că ar fi vrut să-i vină de hac Codruței, eliminând-o ca la baschet, măcar vreo doi ani de pe terenul DNA.

În acest scop, persoana l-ar fi contactat pe celebrul Chuck Norris, oferindu-i o sumă astronomică spre a-i scăpa pe corupții din politică de Kovesi. Dar până și Chuck Norris, cât el e de de curajos și umblat prin Vietnam, când a văzut poza șefei DNA a început să plângă nervos și a refuzat categoric să se implice: ”Mi s-a propus s-o lichidez pe Codruța Kovesi, dar mi-a fost frică de ea, ne-a declarat actorul, prin telefon, de la azilul Ana Aslan, unde predă cursuri de autoapărare pentru octogenari. De la Bruce Lee încoace nu mi-a mai fost așa frică de cineva. Păi n-ați văzut ce fizic are doamna asta? Dacă-mi dă o palmă cu piciorul mă omoară, fapt care ar contraveni primei legi a fizicii moderne, anume că Chuck Norris e nemuritor. Așa că mai bine stau cuminte în banca mea și-mi cresc nepoții. Codruța Kovesi nu poate fi eliminată fizic. E invincibilă și am înțeles că face niște lucruri uimitoare. De pildă, nu poate să înoate, fiindcă și apa îngheață de frică, atunci când o vede. Sau că odată a înecat un pește – deci domnul Traian Băsescu are toate motivele să se teamă – sigur îl bagă și pe el la apă”, a încheiat, foarte amabil, domnul Chuck.

Se pare totuși că, în ciuda refuzului lui Chuck Norris de a se implica, urzelile pentru eliminarea Codruței continuă. Astfel, cel mai nou plan în acest sens ar implica, zic cunoscătorii, tot un karatist, care, împreună cu banda lui de prieteni, giumbicși și politicieni corupți, și-au propus să o scuipe pe Codruța seară de seară, în direct și la oră de vârf, pe toate posturile TV, până o sufocă. ”Noi ne străduim, dar, la cât e de înaltă, s-ar putea să ne lege Kovesi pe toți, înainte să apucăm s-o înecăm noi pe ea!”, ne-a declarat un politician care trecuse pe la atâtea partide că nici el nu mai știa dacă în momentul de față e înscris la PNL, PSD, PMP sau ALDE. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare