HomeActualitateCinci pași simpli pentru a ajunge ministru al Educației...

Cinci pași simpli pentru a ajunge ministru al Educației în România

Cum miniștrii Educației din guvernul Ponta sunt schimbați la fel de repede ca antrenorii celor de la Steaua București, Academia Cațavencu vă oferă, gratuit, un ghid simplu, în cinci pași, pentru a ajunge Primul Învățător al României.

 

  1. Primul pas este obligatoriu, cu caracter eliminator: trebuie să vă înscrieți în PSD sau PNL; tehnocrații sug sângele poporului.
  2. Trebuie să aveți un proces pe rol cu Ministerul Educației; nu contează dacă sunteți șef de sindicat sau rector de Universitate Creștină.
  3. Plagiați cel puțin un articol indexat ISI, indiferent de domeniu, de la rezistența materialelor la limitele analizei hermeneutice la Heidegger; urmați apoi îndeaproape exemplul Mang și, dacă cineva își dă seama, dați vina pe o conspirație la nivel astral împotriva voastră.
  4. Obțineți măcar o diplomă la o universitate de renume, precum StanDford, Prenston sau Ocsford; alte abilități precum înNotul sunt facultative.
  5. Utilizați cât mai multe dezacorduri atât în exprimarea orală, cât și în cea scrisă; dacă aveți dificultăți, consultați-l pe Marian Vanghelie.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare