HomeActualitateCursuri de tir pentru angajaţii MAI cu probleme psihice

Cursuri de tir pentru angajaţii MAI cu probleme psihice

Incidentul petrecut aseară, într-un coafor din centrul Bucureştiului demonstrează, afirmă experţii, nu doar că testele psihologice se fac de mântuială, ci şi că pregătirea profesională a unor angajaţi ai Ministerului de Interne lasă mult de dorit. Din primele cercetări reiese că şoferul-poliţist era extrem de gelos şi promisese de multă vreme să se răzbune pe soţia infidelă. O asemenea atitudine nu este de mirare, având în vedere că noi, românii, suntem un popor cu sânge latin, grupa B3 şi, adesea, cu foarte mult alcool în sângele ăsta latin – dovadă crimele pe bandă rulantă comise mai ales într-o anumită parte a ţării de către soţii geloşi.

Ceea ce este de mirare e dimensiunea asasinatului comis de agentul Vlădan, care, deşi n-avea boală decât pe nevastă-sa, a tras în tot ce mişca prin salonul de coafură. Aparent, el şi-a ieşit din minţi şi, orbit de furie, nu s-a mai uitat pe cine împuşcă. Surse bine informate ne-au şoptit însă la ureche că adevărul ar fi cu totul altul: individul nu voia să o ucidă decât pe nevastă-sa, dar, din cauza slabei pregătiri profesionale, a ţintit aiurea. „Vlădan era un ochitor foarte prost şi la trageri nu nimerea nicio ţintă. Pariez că şi acum s-a întâmplat la fel: a vrut să o împuşte doar pe nevastă-sa, dar a tras aiurea şi a nimerit, din greşeală, şi alte persoane”, a declarat un fost coleg al agentului.

„Noi, la Interne, avem foarte mulţi colegi duşi cu capul, ale căror probleme au apărut imediat după mitingul de la Cotroceni. Atunci, precum ştiţi, ei şi-au aruncat caşchetele peste gard şi, fiind lipsiţi de protecţie, i-a bătut soarele direct în tărtăcuţă şi i-a înnebunit – unde mai pui că majoritatea aveau şi chelie, deci efectul razelor solare asupra creierului lor a fost şi mai puternic. Dar nu c-ar fi destui nebuni în Ministerul de Interne e problema! Problema e că ei nu sunt bine instruiţi şi, uite, provoacă drame: în loc să-şi cotonogească doar nevestele, le cotonogesc şi pe ale altora, care sunt cuminţi, săracele!”, a mai declarat colegul, care propune ca, pentru evitarea unor astfel de situaţii, în viitor, angajaţii MAI cu probleme psihice să urmeze cursuri intensive de tir.

„Un om bine instruit nu are cum să greşească ţinta şi, dacă-şi propune să o omoare doar pe consoartă, putem sta liniştiţi, că pe altcineva nu mai omoară! Bine, acum e o problemă şi cu ţintele, ar trebui şi astea schimbate. Păi, o siluetă de metal, reprezentând un om mascat sau mustăcios, n-are cum să te inspire. Pentru poliţiştii geloşi ar trebui băgate ţinte personalizate, în funcţie de meseria soţiei: coafeze, frizeriţe, vânzătoare la aprozar, să ştie omul ce împuşcă, no?”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare