AcasăActualitateCurtea de Apel i-a mai lăsat lui Piedone o...

Curtea de Apel i-a mai lăsat lui Piedone o săptămână de amenajat tarabe pentru bătrânele. A lui nu e încă gata la Poarta Albă

Curtea de Apel București a decis să amâne din nou pronunțarea deciziei finale în dosarul “Colectiv”, în care primarul sectorului 5 al Capitalei, fost edil al sectorului 4, Cristain Popescu – Piedone, a fost condamnat de prima instanță la opt ani și șase luni de închisoare.

Judecătorii Curții de Apel au luat această decizie pentru a-i lăsa încă o săptămână la dispoziție primarului Piedone să amenajeze suficiente tarabe pentru bătrânelele din sectorul 5.

În plus, Administrația Națională a Penitenciarelor din România a avut nevie de un moment de răgaz pentru a-i putea asigura lui Cristian Popescu – Piedone o tarabă pe care s-o inspecteze zilnic pentru opt ani și jumătate.

Perioada rezervată inspecțiilor lui Piedone la taraba din penitenciar ar putea fi însă redusă semnificativ, în cazul în care acesta ar redacta un raport demn de luat în seamă de procurorii ieșiți în piață.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare