AcasăActualitateDragnea: ”În România nu vor fi asasinate teroriste, pentru...

Dragnea: ”În România nu vor fi asasinate teroriste, pentru că vom desființa toate expozițiile de artă!”

Ziua de ieri ne-a arătat că trăim într-o lume tot mai nebună, în care nu mai poți fi sigur nicăieri: la Berlin un individ a intrat cu camionul în mulțime, la Ankara un polițist l-a asasinat pe ambasadorul Rusiei, iar la Zurich trei persoane au fost împușcate, la un centru islamic. În condițiile astea, n-ar mira pe nimeni ca vreo focă sinucigașă să se detoneze pe banchiză, la Polul Nord, murind de gât cu vreo cinci urși polari. Din fericire, România este încă o insulă de stabilitate, pentru că, așa cum s-a văzut, până și pe cel mai îndârjit și mai „radicalizat” islamist îl apucă plânsul cu sughițuri când nimerește la noi.

Iar cu noul guvern care se va anunța zilele astea, situația va fi și mai stabilă. Practic, la noi nu se va întâmpla niciun act terorist. Vorbim, evident, de acte teroriste izolate, pentru că deja la vârful puterii grupul infracțional organizat PSD-ALDE e pe cale să ia ostatici 19 milioane de români și să-i țină prizonieri cel puțin patru ani de acum înainte. Per ansamblu, însă, nu avem a ne teme de asasinate, atentate cu bombă și alte asemenea lucruri, la noi singura bombă existentă la ora actuală fiind una sexy – fătuca aia cu liceul tehnic la bază care a fost aleasă deputat fiindcă e nepoțica lui Pandele din Voluntari.

”S-a văzut foarte clar că teroriștii au o înclinație spre lăcașurile de cultură. Asasinul lui Kennedy a tras dintr-un depozit de cărți, ăsta de la Ankara l-a ucis pe ambasador într-o expoziție de artă. Deci iată dovada că arta, cultura în speță, sunt lucruri nocive, așa cum am tot avertizat. La noi, la Teleorman, nu s-ar fi putut întâmpla așa ceva, pentru că noi n-avem nicio bibliotecă, nicio librărie, niciun depozit de carte, nu mai vorbesc de expoziții. Și așa avem de gând să facem în toată România: să desființăm bibliotecile, librăriile și galeriile de artă, ca să descurajăm terorismul. Pe de altă parte, îl asigurăm pe domnul Putin că la București ambasadorii sunt în deplină siguranță și nu trebuie să se teamă că atentatorii ar putea fi chiar cei însărcinați să îi apere, cum s-a întâmplat la turci. Păi ăla care l-a împușcat pe ambasadorul Rusiei la Ankara era polițist, noi avem numai milițieni și ăștia nu nimeresc ținta nici de la zece centimetri”, ar fi precizat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Totodată, liderul pesedist a ținut să liniștească spiritele în privința unui eventual atentat cu camionul, la Târgul de Crăciun al doamnei Firea: ”Nu va fi nicio problemă, vă asigur. În maximum două zile venim la guvernare și vom scumpi motorina așa de mult că niciun șofer sinucigaș de camion n-o să-și mai permită să cumpere măcar un litru de carburnant. Și n-o să se mai circule decât cu căruțele și cu cai românești, care nu ascultă comenzi de la islamiști. Vom fi cea mai sigură țară din lume, vă promit”, s-ar fi lăudat domnul Dragnea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare