AcasăActualitateDragnea vs Hitler sau cum să regulezi o națiune

Dragnea vs Hitler sau cum să regulezi o națiune

Când aduci un ocnaș la putere prin vot democratic ar trebui să te aștepți ca acesta să utilizeze pârghiile pe care tu, viețuitoare care ai votat cu stomacul, i le-ai dat. Țelul pârnăiabilului este să schimbe sensul vieții prin reforme structurale. Adică, în statul condus de un osândit legislația va pedepsi cinstea și corectitudinea și va exonera de răspundere hoția la drumul mare. Exact asta vrea să facă și ghiolbanul teleormănean ajuns șef peste deputați și al treilea om în stat, care și-a pus lacheii din guvern să ticluiască niște acte normative prin care să fie protejat de următoarele 150 de procese. Exasperat de prostia care s-a cuibărit în sediul guvernului ocnașul a explicat:   

„Eu aștept de la Guvern ceva în privința asta și în general în toate inițiativele. Când au de gând să facă ceva, să fie hotărâți, limpezi și foarte exacți și riguroși. Aștept și eu să văd, iau o decizie în sensul ăsta. Am văzut că se discută că sunt făcute pentru mine. Pe mine nu mă interesează, indiferent ce prevederi vor fi în acele ordonanțe, mie oricum mi se pot face dosare unul după altul. Eu nu mă îmbăt cu apă rece că vor face ei nu știu ce ordonanțe și o să mă scape sistemul din mână. Nu cred așa ceva pentru că miza este foarte mare”.

O chestiune rezultă clar din cele declarate de ocnaș. Și anume că Grindeanu este prost de dă în gropi întrucât nici măcar nu știe să cânte după partitură. Pe bună dreptate coi-otul teleormănean să indignează, că nu-i posibil ca păpușarul să tragă de sfoară mâna dreaptă iar marioneta să o ridice pe stânga. Nefiind nici exacți și nici limpezi derbedeii făcuți miniștrii la apelul bocancilor nu-s în stare să dea o lege simplă cu două articole. Articolul 1 ar trebui să precizeze că nici un membru PSD nu poate fi cercetat fără aviz de la partid iar articolul 2 să puncteze că Liviu Dragnea nu poate fi arestat sau inculpat pe timpul vieții sale. Atât! Ce o tot aburim cu modificări d-astea de fațadă cu pretenții de reformă câtă vreme, iată, ocnașul explică simplu că Sistemul îi va da în cap cu zeci de dosare! Pe bună dreptate ocnașul își exprimă indignarea căci acești imbecili trimiși în guvern sunt chiar mai proști decât cei care i-au votat. Asta contrazice flagrant teoria conform căruia niște proști pot fi aduși la putere prin votul altor proști mai cretini decât cei aflați pe liste. Cu alte cuvinte, un prost poate fi împins de jos în sus doar de o masă de proști cu un IQ mai mic decât al celui împins.  Cu scuzele de rigoare pentru această paranteză științifică referitoare la circulația maselor de cretini în politică am vrea să încheiem cu o copită administrată în gura statului de drept.

Tot deranjul acesta creat de aducerea la putere a bandiților din PSD de către imbecilii cu drept de vot a fost creat de către neprihănita noastră justiție care s-a convertit la o viață monahală după decenii de viețuire în bordel, unde s-a lăsat posedată de hăndrălăii politici. Ce vrem să zicem este că Liviu Dragnea n-ar fi trebuit să existe ca potențială ofertă electorală într-o țară cu justiție funcțională. Analogia dintre ascensiunea PSD și venirea naziștilor la putere în 1933 este perfectă și ilustrează fidel teza pe care o propunem marelui public aici și acum.

Adolf Hitler a încerca să dea o lovitură de stat în Bavaria în 1923. Puciul de la berărie, cum este cunoscut în istorie, s-a soldat cu arestarea caporalului, la 11 noiembrie 1923 și condamnarea sa la 5 ani de pușcărie. A executat numai 9 luni timp în care a avut regim de pension și a scris, pe bune, cartea Mein Kampf care a devenit baza ideologiei naziste. Nouă ani mai târziu naziștii au obținut cel mai mare număr de voturi în baza unei platforme electorale  bazată pe bunăstarea germanilor, ceea ce s-a dovedit a fi o minciună colosală în final când votanții lui Hitler plătea 4,5 milioane de mărci pentru o pâine, dacă o găseau.

În 2012 Liviu Dragnea și ciracii din PSD au vrut să dea o lovitură de stat. Spre deosebire de Hitler, ocnașul teleormănean a ieșit la înaintare cu o mustață considerabil upgradată și s-a bazat pe trupele de asalt updatate ideologic din parlament care în 3 zile au ras instituții și oameni și au confiscat complet statul. Ca să fim riguroși precizăm că în 2012, în urma unor proteste de stradă violente orchestrate de PSD, guvernul Boc a fost nevoit să demisioneze. I-a succedat guvernul Ungureanu care a căzut în parlament în urma unei moțiuni de cenzură adoptată cu voturile cumpărate ale unor parlamentari din arcul guvernamental. După ce au luat guvernul prin forță, bandiții au trecut la etapa a doua, respectiv acapararea președinției.

 La referendumul pentru demiterea președintelui ales Dragnea a fost prins cu cangea-n urna de voturi operând prin intermediul organizațiilor de partid coordonate de el în vederea comiterii de fraude . N-a fost arestat dar a fost condamnat de statul de drept la doi ani de pârnaie cu suspendare, în 2014. Doi ani mai târziu, bazat pe o platformă electorală plină de minciuni despre bunăstarea românilor, gașca de golani grupată în jurul lui Dragnea câștigă alegerile și ajung la putere orchestrând o nouă tentativă de lovitură de stat care vizează schimbarea legislației penale și debarcarea președintelui ales.

Concluziile sunt evidente. Dacă justiția germană îl izola pe Hitler aplicându-i legea poate că Germania n-ar fi trecut prin cataclismul provocat de război. Dacă justiția română îl cerceta și-l judeca pe Dragnea pentru toate hoțiile comise n-am fi avut acum la conducere un condamnat care controlează parlamentul și guvernul. Morala este aceea că ori de câte ori statul nu-și face treaba, rezultatul va fi apariția unei anomalii în corpul nației care provoacă tumori canceroase greu sau imposibil de îndepărtat. La Hitler a funcționat totuși glonțul…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare