AcasăActualitateDupă ce au văzut un parlamentar umblând liber pe...

După ce au văzut un parlamentar umblând liber pe stradă, mai mulți cetățeni au cerut să fie împușcat, pe motiv că e mai periculos ca ursul!

În timp ce la Sibiu un biet ursuleț a stârnit panică printre vânători, milițieni și alți fătălăi locali, fiind împușcat mortal, în cele din urmă, locuitorii cartierului bucureștean Berceni au trecut și ei prin clipe de groază. Potrivit primelor relatări, aceștia ar fi zărit, pe străzile din cartier, un parlamentar umblând liber și, aparent, fără țintă, și au fost cuprinși de spaimă.”De când cu alegerile astea, nu mai au nicio frică. În loc să stea să hiberneze la ei în dealul Parlamentului, acolo, ies pe stradă cu tupeu și cerșesc voturi. Sunt mai răi decât urșii gunoieri și mult mai periculoși. Ți-e și frică să mai ieși până la pâine, că vine unul din ăsta, la costum, zicând că e parlamentar și să-l votezi în decembrie, că o să candideze iar. Nu știm ce să ne mai facem”, a declarat un locatar, în vreme ce o vecină de-a lui a ținut să precizeze: ”Cei mai primejdioși sunt parlamentarii de la PSD. Ăștia n-au mai mâncat de un an, de când au fost alungați de la putere și vă dați seama că sunt disperați. Pentru un vot ar fi în stare să te mănânce de viu. Bănuim că parlamentarul pe care l-am văzut azi bântuind prin cartier ar fi chiar de la PSD, că prea i se citea foamea în priviri”.

Îngroziți, locatarii din Berceni au înroșit telefoanele, sunând la 112 și cerând de urgență venirea unui vânător. ”Cu tranchilizante nu rezolvi nimic, pentru că parlamentarii au șoriciul gros, nu pătrunde tranchilizantul prin el. Doar cu gloanțe de mistreț am înțeles că pot fi potoliți. Facem apel la autorități să trimită o echipă de vânători ca să ne scape de el. Altfel, o să fim nevoiți să ne apărăm singuri și, când ne întâlnim cu vreun parlamentar din ăsta cerșetor, să-l scuipăm în ochi până dispare”, a precizat unul dintre interlocutorii noștri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare