AcasăActualitateEvenimentul anului: naștere fără complicații la maternitatea Mc Donlad’s...

Evenimentul anului: naștere fără complicații la maternitatea Mc Donlad’s din Buzești!

O bucureșteancă a născut în mod neașteptat în baia McDonald’s-ului din Buzești, fără să prezinte simptome specifice înainte de a aduce pe lume pruncul surpriză. Cuplul Afrodita și Aristotel Ioanide a avut surpriza vieții, după ce femeia însărcinată în ultima săptămână, s-a întors din toaleta pentru femei cu un copil nou-născut.

Afrodita a spus că a durat câteva minute înainte să realizeze pe deplin ce i se întâmplă, dar că este foarte fericită că nașterea surprinzătoare a decurs în condiții normale, cu ajutorul neprecupețit al angajaților francizei fast – food.

Copilul, de greutate egală cu 80 de hamburgeri plus 6 Fanta medium, a fost transportat imediat la Maternitatea Filantropia, acolo unde a primit îngrijirile specialiștilor și prima plăcuță cu numele pe care le va purta: Big – Mec Buzescu Iaoanide.

Tocmai ce mâncasem 3 Mac-uri mari, două comenzi de cartofi prăjiți, o duzină de aripioare de pui și 2 Pepsi Max, plasat pe sub tejghea de către un vânzător care știa că nu prea duc Coca – Cola și am început să simt contracțiile. Am crezut întâi că o fi vreo diaree de la maionezele alea chimice, dar abia de am apucat să ajung la baie și a și apărut bebelușul. L-am pus rapid într-o pungă de carton de la Mec și l-am învelit cu câteva cutii de șervețele, de aici mi-a și venit ideaa numelui, apoi am fugit cu el la maternitate”, a declarat, fericită, Afrodita Ioanide, reporterilor de la Be Unu TV sosiți la fața locului.

Evenimentul este cu atât mai interesant cu cât soțul Afroditei, Aristotel Ioanide, este angajat chiar la restaurantul McDonald’s, unde lucrează de 2 ani.

Aici, în Buzești, am cunoscut-o pe Afro, în urmă cu doi ani, și de atunci ne întâlnim aici zi de zi, fie că sunt liber, fie că sunt de serviciu, pentru cafea, micul dejun sau pentru o cină romantică. Aici am cerut-o și în căsătorie, în urmă cu un an, oferindu-i inelul ascuns într-un Jalapeno Double Burger, așa că McDonald’s este cu siguranță o a doua familie pentru noi”, a completat Aristotel, cu mândrie.

Proprietarul francizei din Buzești a fast – foodului Mc Donalds, după ce a aflat veștile minunate, i-a oferit cuplului, pentru toată perioada vieții lor, reîncărcări nelimitate la dozatorul de băuturi al locației, ca un cadou pentru a sărbători sosirea pe lume a noului membru al familiei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare