AcasăActualitateFrankenstein de la Sibiu face peneleu’ viu!

Frankenstein de la Sibiu face peneleu’ viu!

Doborât de o uselită acută și contaminat cu jigodism de stânga până în măduvă, PNL s-a trezit după alegeri la o realitate pe care a ignorat-o încă de la renașterea sa postdecembristă. Gruparea politică utilizată de miliardarii fabricați în laboratoarele de la Secu în vederea propășirii pe spinarea poporului pare a-și fi pierdut complet direcția după ce a reușit printr-un miracol de o calitate îndoielnică să trimită la Cotroceni un profesoraș expert în speculații imobiliare. Victoria în alegerile prezidențiale din 2014 soldate cu înfrângerea fostului aliat Puie Monta a dat senzația semibrătienilor că și-ar putea depăși condiția de partid balama bun la casa pesedeului pentru diverse combinații puturoase și imorale. Cu o conducere bicefală rezultată din dorința mușchilor lui Werner și îngurgitarea fără digestie a PDL, marele PNL a trăit plenar gloria efemeră a șoricelului care vrea să reguleze pisica. Semnalul de la alegerile locale în care oamenii tandemului Blaga-Gorghiu și-au luat bătaie în București inclusiv de la adunătura de hipsteri a lui Nicușor Dan n-a fost decât preludiul unui viol în grup pe care trupeții lui Dragnea l-au comis la generale cu voioșie și entuziasm.

Cu un președinte decorativ la Cotroceni, cu doamna Gorghiu bătând cu disperare la ușile poporului și cu buldogul Blaga hăcuit de hingherii de la DNA, marele PNL a dat un chix memorabil reușind să piardă alegerile inclusiv în județele în care potăile de stânga n-au avut niciodată acces. Noroc cu mult hulitul Emil Boc, care le-a câștigat Clujul, și cu farmecul desuet al doamnei Carmen care a ridicat nivelul la Sibiu, că altfel am fi avut roșu peste tot.

În fața acestei înfrângeri  categorice semibrătienii s-au regrupat inteligent și au mutat magistral. Gorghiu s-a dus să spele scutece, Blaga s-a apucat să-și facă bocceaua în vederea sejurului la ocnă iar pe măgar s-a urcat doamna Raluca Turcan, din grădina lui Stolojan. Iertată să ne fie exprimarea, dar n-am găsit altă rimă. Jivinele liberalismului de cafenea au ieșit și ele din izolare clamând dreptul la funcții și expunând pe larg analize asupra eșecului glorios. S-a detașat din turmă celebrul Ludovic Organ, cel mai vehement dintre fruntașii politici, care a lovit dur în stânga și-n dreapta oferindu-și serviciile de tractor numai bun să scoată peneleu’ din hazna. Păi cine ar putea să facă asta dacă nu el, cel care l-a și băgat acolo după ce procurorii l-au săltat fix în campania electorală de la locale pe motiv că plecase cu sorcova pe la miliardari în vederea obținerii de bănet pentru promovare la televizor?

Și în vreme ce peneleu’ fierbea la foc mic sub supravegherea bucătăreselor Sulfina și Trăilă, de la Cotroceni a venit lumina. Teutonul nostru sibian n-a acceptat înfrângerea și, după ce l-a retras la garaj pe tractorașul tehnocrat Dacian Logan Cioloș, a pus mâna pe telefon. Ghinion, că în loc să sune la salvare a nimerit la gropar. O mutare care s-a vrut  de șah a ieșit de bambilici după ce taica Klaus l-a invitat la palat pe liberalul de mahala Călin Anton Tăriceanu, păduchele pripășit în blana de porc a pesedeului. Ne-am prins cu toții că președintele nostru a încercat o operațiune de mare finețe prin care să așeze capul lui Tăriceanu pe trupul cuprins de spasme al PNL și să obțină astfel un mort viu, de dreapta, numai bun să ciordească șunca din fasolea lui Dracnea. Încoronarea iobagului de stânga Tăriceanu ca prinț al mișcării de dreapta unificate sub sceptrul său a fost tot ce a putut făta, din punct de vedere ideologic, taica Werner.

Mutarea a părut că dă randament, cadavrul PNL intrând în travaliu ușor la gândul că s-ar putea să nu se știe. Numai că, înarmat cu această propunere isteață a lui Klaus, bădia Tăriceanu s-a prezentat la televizor și i-a turnat oala cu lături în cap alchimistului de la Cotroceni, dezvăluind pe larg planul cu aromă de salam săsesc. Impulsul electric s-a transmis până în creierii lui Dracnea, care va fi acum nevoit să își rafineze oferta de guvernare făcută cu o silă imperială păduchilor lați de la ALDE. Intenționând să-i dea la cap pesedeului și să învie mortul liberal, șahistul ratat Von Klaus a reușit să articuleze și mai bine asamblarea demontabilă dintre bandiții de Teleorman și gangsterii din cartierul Primăverii. Așteptăm cu mare interes următoarea mișcare a genialului nostru președinte, care va acționa probabil pe axa USL 2.0. Liberalii așteaptă deja cu pantalonii în vine.      

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare