AcasăActualitateGorilianul Fortuna a murit, șerpilianul Castro s-a dus și...

Gorilianul Fortuna a murit, șerpilianul Castro s-a dus și el, dar tarantulianul Iliescu e bine-mersi!

Nu știu voi ce credeți, dar eu tare am impresia că la mijloc e o conspirație bubulă de proporții. Adică să plece de pe planetă în aceeași zi două personalități de marcă ale omenirii e deja prea mult. Dacă ar fi plecat doar Lorin Fortuna, ziceam ”asta e, atât i-au permis programatorii lui din realitatea adevărată să mai stea în realitatea noastră virtuală, că deja dăduse prea mult din casă„. Dar să plece și Castro după el, la doar câteva ore, nu mă așteptam. Trăim, fără îndoială, una dintre acele ore astrale ale omenirii, când planeta e la răscruce și nu știe nici ea, săraca, dacă să se mai învârtă sau să-și bage picioarele. Păi uitați-vă în jur: pe mâna cui a rămas lumulița asta? Pe mâna crocodilianului portocaliu Trump și a virilianului testosteronizat Putin? Vai de capul nostru ce ne așteaptă. Că degeaba avem scut la Deveselu, dacă marele combatant ezoteric, Dumnezeul 5 al Universului 6, Lorin Fortuna, a plecat, luând cu el și scutul energetic, de-o să dea rușii pe noi numai jeturi încrucișate de acum…

Și cine s-ar fi așteptat ca tovarășul Fidel, după ce a scăpat din sute de tentative de asasinat, după ce i-a îngropat pe rând pe Kennedy, pe Nixon și pe Reagan, să dispară acum într-un mod așa de banal, la frageda vârstă de 90 de anișori și când mai avea atâtea și atâtea de distrus prin Cuba? Sau cui i-ar fi dat prin cap ca Lorin Fortuna, după ce a făcut Revoluția și ne-a scăpat de cizmarianul Ceaușescu, instalându-l în loc pe tarantulianul Iliescu, după ce a ieșit cu fața curată din atâtea atentate parapsihologice comise împotriva lui de reptilieni, să sucombe acum dintr-un banal ulcer perforat? Lucrătura reptilienilor, masonilor și bubulilor e atât de evidentă că se vede și de pe Alfa Centauri! În altă ordine de idei, nu-i înțeleg pe ăștia din presa internațională, care titrează că ”s-a stins din viață Fidel Castro, ultima figură marcantă a comunismului„. Alo, domnii, păi pe Ion Iliescu nu-l vedeți? Ăsta e adevărata figură marcantă, cât mai trăiește ăsta comunismul n-a murit. Adică ce-a făcut Castro, ca să fie figură marcantă? A făcut praf Cuba? Asta e mizilic, să facă praf o țară cât jumătate din România și Dragnea poate. Dar Iliescu a făcut praf România, care e de două ori mai mare decât Cuba – și abia asta e o performanță.

Probabil că la ora asta și Ceaușescu, și Castro, și Fortuna se află într-un univers paralel, unde beau Havana Club cu Coca-Cola și joacă șeptic, pe malul unei mări care aduce, așa, nițel, cu Caraibele. Dar se știe prea bine că șepticul în trei  nu prea are farmec, așa că, dacă le-ar mai veni o mână ar fi grozav pentru ei. Și cine să fie mai potrivit la șeptic decât Ion Iliescu, partenerul de cercuri tradițional al Ceaușeștilor? Însă Iliescu, din câte știm, e deocamdată bine-mersi, la fel de tarantulian ca-n tinerețile lui revoluționare și înconjurat de o grămadă de tarantulieni mai mici, care abia așteaptă să se instaleze iar, din decembrie, la supt vlaga bugetului. Totuși, scepticii n-ar trebui să dezarmeze. Fidel a crăpat la 90 de ani, Iliescu are doar 86, l-ați suportat voi atâtea mandate, fraților, chiar nu mai aveți răbdare încă unul, să vedeți dacă pleacă și el la îngeri, să le vorbească de meandrele concretului? Și apoi, știți doar cât e de politicos tovarășul Iliescu. Dacă a văzut că Pingelică s-a dus, Fortuna s-a  dus, Castro s-a dus, în mod garantat n-o să mai zăbovească nici el prea mult. Că nu  e frumos să-i lase pe oamenii ăia să-l aștepte cu picioarele-n apa mării, cu atâția șeptari în mână.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare