HomeActualitateÎn grădina lui Ion toți politicienii dorm

În grădina lui Ion toți politicienii dorm

Conform tradiției, de Sfântul Ion, Nea Nelu Ion Iliescu i-a botezat din nou pe PSD-iști.

Noua conducere a Partidului Social Democrat a trebuit să răspundă de trei ori la întrebarea: “Te lepezi de Dragnea?”.

Nu s-a auzit însă niciun răspuns convingător nici de această dată.

Când i s-au înlăturat veșmintele, pentru ritualul botezului, președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a văzut Victor Ponta de sub scutece.

Noua want to be lider social-democrat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu a mai avut parte de botez, ea scufundând deja un oraș întreg.

Pe Adrian Năstase și pe Mircea Geoană Nea Nelu i-a botezat deja de prea multe ori, dar nu au învățat nimic. În opinia tătucului PSD, cei doi veterani rămân, în esență, “niște prostănaci”.

Cineva va trebui totuși să îl scoată din scutece pe Victor Viorel Ponta și să-l înfașe din nou în PSD.

Chiar și liderul ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, a participat la ritualul Bobotezei. Nu este însă prima oară când liberalul se scaldă în apele PSD.

Tot conform tradiției, a fost seara în care liderii politici și-au pus busuioc sub pernă pentru a-și visa aliații ursiți.

Indiferent pe ce parte a încercat să doarmă, Marcel Ciolacu a avut doar vise cu Victor Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu, a.k.a. inimă zburdalnică, se pare că și-a epuizat busuiocul, după ce a visat prea multe ursite. Acum, aparent, nimeni nu mai vede o alianță cu liderul ALDE. Rămâne doar un vis cu premierul de moment Ludovic Orban.

La rândul său, și șeful Guvernului și-a pus busuioc sub pernă.

Din nefericire pentru el însă, Ludovic Orban a avut visul bântuit de Rareș Bogdan, ceea ce nu îl lasă să doarmă liniștit la Palatul Victoria, nici în prezent.

Acest lucru l-a determinat pe președintele Partidului Național Liberal să îi cânte lui Nea Nelu: Ioane, Ioane, toată lumea doarme. Numai eu nu pot să dorm.

Dar e posibil ca nici Nea Nelu să nu mai doarmă liniștit ca în ultimii 30 de ani, busuiocul arătând tot mai clar Dosarul Revoluției.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare