AcasăActualitateInternationalMai avem un cui de scos cu (Ne)hammer-ul

Mai avem un cui de scos cu (Ne)hammer-ul

Ilustrație: Marian Avramescu

În ajun de Ziua Păcălelii, România și Bulgaria au fost primite în spațiul de liberă circulație Schengen, pe căile navală și aeriană.

Guvernul Marcel Ciolacu ne-a demonstrat că într-adevăr controalele au fost ridicate pe aeroporturi și porcul a putut zbura către Schengen.

Suina a rămas însă în aer, austriecii evitând să menționeze când se va desumfla, astfel încât să ajungă pe terestru.

Momentan, doar tirurile încărcate cu cherestea austriacă din pădurile României pot trece vămile țării noastre cu spațiul Schengen fără niciun control, doar cu condiția de a avea traseu via Viena.

Am reușit să ne folosim de (Ne)hammer pentru a scoate două cuie din blana care ne-a baricadat intrarea în Schengen.

Tot cu același (Ne)hammer va trebui să scoatem și ultimul cui, însă acesta este înfipt puternic în scândură din arbore secular din Transilvania și se urnește greu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare