AcasăActualitateInternationalPutin are soluția pentru democrați: să-l susțină pe el...

Putin are soluția pentru democrați: să-l susțină pe el și îl va convinge pe Trump să se retragă

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele care etern se realege al Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, îi liniștește pe democrații din Statele Unite ale Americii (SUA), care se tem că actualul lider de la Casa Albă, Joe Biden, nu are nicio șansă contra lui Donald Trump.

Democrații americani își fac fel și fel de calcule privind un potențial înlocuitor al lui Joe Biden, dar liderul de la Kremlin vine cu soluția cea mai la îndemână.

Vladimir Putin îi încurajează pe democrați să-l susțină pe el pentru a conduce America și garantează că, în aceste condiții, îl va determina pe Donald Trump să se retragă din cursa electorală.

Dacă Trump spune că va încheia conflictul armat din Ucraina, în 24 de ore, după ce va fi ales președinte al SUA pentru a doua oară, Putin are nevoie doar de o secundă ca să-l scoată din schemă pe miliardar, când știe că are lumea liberă pe mâinile de țar.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare