AcasăActualitateInternationalMacron s-a umflat prea tare la categoria Cocoș galic...

Macron s-a umflat prea tare la categoria Cocoș galic și își dă cu stânga-n extrema dreaptă

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, care și-a umflat mușchii la categoria Cocoș galic, pentru a-l impresiona pe liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, a cam exagerat la ultimele antrenamente cu public pe rețelele de socializare.

În consecință, liderul de la Palatul Elysee a ajuns să-și dea cu stânga în extrema dreaptă.

Acum, Emmanuel Macron mai are o singură rundă, cea de duminică, pentru a aplica o lovitură norocoasă, până când lui și mai ales Primei Doamne a Franței, care-i suflă în penele de cocoș galic să vadă tot Instagramul, le vor sari protezele.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și-a rezervat bilet în primul rând la runda finală din Hexagon, așteptând să ronțăie la popcorn alături de prietenul său american Donald Trump, care și-a câștigat propriul antrenament cu public în fața sparring partner-ului Joe Biden.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare