HomeActualitateIohannis, din ce în ce mai prezent la TV(A)

Iohannis, din ce în ce mai prezent la TV(A)

Președintele Klaus Iohannis face tot posibilul să intre în rolul de jucător.

Urmează exemplul lui Traian Băsescu și anunță de la Palatul Cotroceni ce și cum se taie din buget. Ce-i drept discursul este ceva mai sacadat decât al fostului președinte.

Și tremuratul îi lipsește lui Klaus Iohannis sau este la fel de rapid precum vorbitul și devine insesizabil.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că reducerea TVA nu i se pare o măsură oportună, arătând că în acest moment bugetul nu îşi permite o astfel de reducere.

"Nu, în acest moment, bugetul României pur şi simplu nu îşi permite o reducere pe TVA. În perspectivă, sigur, în anii care vor veni, este posibil să discutăm aşa ceva, dacă economia creşte în continuare şi lucrurile merg bine. Dar, acum, aşa, de azi pe mâine, să scădem TVA nu mi s-ar părea un lucru bun", a spus Iohannis la Palatul Cotroceni.

El a fost întrebat cum vede susţinerea de către PSD a reducerii TVA de la 19 la 16% şi dublarea alocaţiilor.

"Şi PSD încearcă să se reprofileze. Din păcate, merg dintr-o extremă în cealaltă extremă, în loc să se oprească la mijloc, unde ar fi înţelept. Sunt convins că în Parlament aceste chestiuni vor fi dezbătute şi discutate şi eu contez pe înţelepciunea politică a tuturor partidelor din Parlament. În final, pe cine să ajute să împovărezi un buget care deja are constrângeri semnificative", a spus Iohannis.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare