AcasăActualitateJoe Biden cere instalarea de sperietori ”Roadrunner” la granița...

Joe Biden cere instalarea de sperietori ”Roadrunner” la granița de sud, pentru a alunga coioții lui Donald Trump

După ce Donald Trump a atras atenția, în stil propriu, sarcastic, asupra epidemiei de ”coioți” de la granița de sud, în timpul recentelor dezbateri din campania electorală, remarca le-a stins pur și simplu lumina democraților americani, care s-au repezit în mod reflex, pe Twitter, să oferă soluții unice pentru această problemă, cum ar fi montarea de sperietori ”Roadrunner”, pentru a-i distrage pe coioți.

"Toată lumea știe că cel mai mare dușman al unui coiot este ”Roadrunner”-ul, a declarat Joe Biden, într-o recentă postare pe contul său de socializare, făcând referire la iubitul personaj de benzi desenate americane. "Trump nu a făcut nimic pentru a opri flagelul coioților mortali care fac contrabanda cu copii nevinovați la granița de sud, umplând lagărele de imigranți ilegali. Trebuie să facem ceva, să promovăm, de exemplu, un normativ de urgență, în baza căruia să confecționăm niște decupaje mari din carton ale ”Roadrunner”-ului din faimoasele desene animate Warner Brothers, pentru a fi plasate la fiecare sută de metri, de-a lungul graniței sudice”, a adăugat, inteligent, contracandidatul lui Trump.

"Eu, literalmente, nu pot să cred că Trump nu a făcut nimic în legătură cu coioții. Trebuie să facem ceva acum, cum ar fi să punem în operă acest nou și ambițios plan de a plasa un milion de sperietori de-a lungul deșertului!", a completat și Kamala Harris, alegerea democrată a lui Biden pentru postul de vicepreședinte, în eventualitatea în care ar câștiga prezidențialele americane.

Potrivit legiuitorilor progresiști, noul proiect va costa doar 800 de miliarde de dolari și va crea locuri de muncă la infinit pentru americanii grav afectați, în ultimele luni, de recesiunea pandemică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare