HomeActualitateJurnalul lui Traian Băsescu

Jurnalul lui Traian Băsescu

12:00 Bună dimineaţa cu noaptea-n cap, dragă jurnalule! ’Neaţa şi tu, familiară durere de cap! Mda. Eu nu vreau să-mi încep ziua de lucru nervos, dar observ că iar mi-a turnat cineva cafea în coniac.

12:05 Emiiiiil! Emiiiil! Băiete, ţi-am spus de o mie de ori: când îmi aduci papucii, ai grijă să fie încălziţi, că n-am chef să răcesc la picioruşe. Sfinte Poseidon, sunt înconjurat numai de incapabili.

12:50 Îmi iau prosopul cu Traian Băsescu… da, există prosoape cu mine, pe-al meu îl am de la Chuck Norris – şi mă duc la baie. Dau peste oglindă şi mă uit cruciş; asta e o abilitate naturală a mea. Dar de data asta sesizez nişte riduri de expresie. Expresie a frumuseţii şi inteligenţei mele.

13:30 Masa de prânz. Nu ştiu dacă Maria este în spatele acestui complot a cărui victimă sunt, dar de la o vreme se repetă constant să primesc, pe lângă băutură, şi mâncare la masa de prânz. Şi cine dracu-i ăla care-mi tot toarnă suc de roşii în Bloody Mary?

15:00 Băi, am un banc cu blonde trăsnet, fii atent aici: cică o blondă care era amanta unui mare om de stat s-a trezit într-o dimineaţă cu vreo 10 miliarde de euro pe mână şi… A, stai că ăsta nu e banc.

18:00 Doamne, ce plictiseală e la muncă, aproape singur în tot palatul ăsta. Emiiiil! Emiiiil! Băiete, citeşte-mi ceva frumos să mă adoarmă. Da, e bine din Evenimentul zilei. Cum zice? „Marele şi iubitul nostru conducător”“? Cine semnează, Mircea Marian? Băiat bun, trece-l la plăţi.

19:30 M-am speriat îngrozitor. Deodată, am simţit nişte dureri teribile în ficat, parcă mă împungea cineva cu pumnalul. La naiba, de la votcă n-are cum să fie, că e de ţară. O fi de la muncă. A se înceta.

20:00-23:30 Un gând practic: timpul n-ar trebui să se măsoare în ore. Ci în litri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare