AcasăActualitateKamala Harris promite să înlăture dungile albe de pe...

Kamala Harris promite să înlăture dungile albe de pe steagul SUA după ce va fi numită vicepreședinte!

Kamala Harris, nominalizat la funcția de vicepreședinte al americanilor, în cazul în care victoria lui Biden nu va fi invalidată de instanță, a promis electoratului fidel al democraților că va scăpa în cele din urmă de dungile albe de pe steagul american, ca o reparație adusă nedreptăților seculare ale rasismului sistemic din Statele Unite.

S-a acceptat de multă vreme că că America este un bastion al rasismului profund, așa că este timpul ca cineva să facă ceva cu adevărat important în privința acestui lucru. După ce voi fi unsă președinte, pardon, vicepreședinte al Statelor Unite, voi semna un ordin executiv pentru a elimina dungile albe rasiste de pe steagul SUA în primele 100 de zile”, a scris Kamala Harris pe Twitter.

Decizia omului de echipă al lui Joe Biden vine după ce, anterior, Harris a pus în scenă mai întâi o campanie de înlocuire a halatelor albe în unitățile spitalicești, ulterior vicepreședinta aleasă solicitând KFC să nu mai comercializeze aripi drepte de pui americanilor de culoare și celor hispanici.

Tot Harris a promis și un referendum rapid, în cadrul căruia, până la 1 decembrie, americanii vor fi întrebați dacă li se pare normal ca, an de an, Moș Crăciun să fie tot ”un grăsan alb din nord” care aplică rele tratamente renilor, pe care îi obligă să zboare, și ”mângâie pervers milioane și milioane de copii, după ce în prealabil îi urcă, tipic pedofililor, pe genunchi”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare