AcasăActualitateKim Jong Un îl avertizează pe Putin că SUA...

Kim Jong Un îl avertizează pe Putin că SUA planifică un atac cu foarfeci de hârtie care să distrugă legendarele tehnologii militare nord-coreene și ruse

Președintele Coreei de Nord, Kim Jong Un, a mers la țarul Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru a se plânge de atacul împotriva armatei sale pe care îl pregătește coaliția dintre Statele Unite ale Americii (SUA), Correa de Sud, Japonia și Australia.

După cum a dezvăluit liderul de la Phenian în poarta mare a Kremlinului, americanii sunt pregătiți să doteze armata sud-coreeană și pe cea niponă cu cuttere și foarfeci de hârtie menite să distrugă cele mai mari tehnologii militare nord-coreene.

Cu o singură foarfecă made in USA, dar fabricată în Republica Populară Chineză, armatele ostile Phenianului ar putea distruge sute sau chiar mii de tancuri, portavioane și submarine nord-coreene.

În schimbul sprijinului, Kim Jong Un îi pune la dispoziție lui Vladimir Putin cea mai nouă tehnologie revoluționară nord-coreeană: un bombardier ce va fi propulsat de aerele liderului de la Kremlin.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare