HomeActualitateLocalCherecheș, condiții în pușcărie, cum bucureștenii nu pot visa:...

Cherecheș, condiții în pușcărie, cum bucureștenii nu pot visa: apă caldă zilnic

Ilustrație: Marian Avramescu

Cel mai înfocat suporter al echipei naționale de fotbal a României, Cătălin Cherecheș, care a fugit în Germania ca să fie sigur că prinde loc la meciurile de la EURO 2024 disputate de Tricolori, a fost repatriat înainte ca turneul final să debuteze.

După un cantonament intens în Germania, unde a fost antrenat serios de polițiștii nemți, fostul primar din Baia Mare a fost adus pentru o perioadă de refacere la centrul de recuperare Rahova.

Aici, după cum i-a promis ministrul Justiției, Alina Gorghiu, Cătălin Cherecheș va beneficia de un tratament de lux.

Printre facilitățile de care va beneficia fostul edil trebuie menționată apa caldă zilnică, un vis pentru bucureșteni în mandatul de primar general al Capitalei deținut de Nicușor Dan.

Încă o dovadă că gurile rele care susțin că Nicușor Dan a făcut “pușcărie” din București nu au dreptate.

Condițiile de cazare de care se bucură Cătălin Cherecheș demonstrează că în pușcărie era mult mai bine și, mai ales, mai cald.

După trei ani și jumătate cu Nicușor Dan primar, ultimul lucru cu care poți amenința un bucureștean este că-l vei “băga la răcoare”.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare