HomeFeatured homeClotilde Armand, Dirty Dancing cu USR și PNL, peste...

Clotilde Armand, Dirty Dancing cu USR și PNL, peste gunoiul din sectorul 1 și mizeriile din primărie

Clotilde Armand și Dn Podaru

Edilul Clotilde Armand continuă Dirty Dancing alături de Uniunea Salvați România (USR) printre gunoaiele din sectorul 1 al Capitalei și peste mizeriile comise de administrația publică locală pe care o conduce.

Primarul sectorului 1 are însă acum și un nou partener, filiala Partidului Național Liberal (PNL), condusă de interimarul George Tuță.

Sunt însă și doi liberali care au refuzat să danseze în famiglia Clotilde Armand, consilierii locali demisionari ai PNL, Adrian Oianu și Dan Podaru.

Aceștia au optat să le tragă dansatorilor Clotildei Armand preșul de sub picioare.

Totuși, edilul sectorului 1 a încins o mare horă cu USR și PNL, în care George Tuță a interzis și chiuitul.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare