AcasăActualitateLocalCoaliția a găsit doctorul care să-i extirpe Fi(e)rea lui...

Coaliția a găsit doctorul care să-i extirpe Fi(e)rea lui Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

Coaliția de guvernare formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) a identificat medicul perfect pentru a-i extrage Fi(e)rea liderului social-democraților, premierul Marcel Ciolacu.

După zvonuri care indicau că va părăsi PSD, nesatisfăcută, și se va înscrie în Nicușor Dan, alături de primarul sectorului 5, Cristian Popescu – Piedone, Gabriela Firea este așteptată să devină, de bună voia lui Ciolacu, asistenta domnului doctor.

De asemenea, băiețelul de bani gata al PNL, Sebastian Burduja, este așteptat să îmbrace șorțulețul și fustița scurtă albă, de dragul crucii roșii puse de Marcel Ciolacu pe PNL.

În timp ce majoritatea bucureștenilor așteaptă ca actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, să fie extirpat din administrația publică locală de către Domn Doctor, poporul frate și “grecotei cu nas subțire” așteaptă un nou sponsor în persoana viitorului medic-edil-șef care să se regăsească în zona Mediteranei, precum Sorin Oprescu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare