HomeActualitateLocalCoaliția care a lăsat locomotivele de partid, alegând să...

Coaliția care a lăsat locomotivele de partid, alegând să meargă în aceeași barcă, de dragul ecologiei, stinge lumina nu doar de Ora Pământului, ci promite beznă totală după alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu

Cu ocazia Orei Pământului, liderii coaliției de guvernare formată din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) au considerat că trebuie să acorde mai multă importanță mediului înconjurător.

Prin urmare, PSD și PNL trec la următorul nivel, nu doar să stingă lumina timp de o oră, o zi pe an.

În superanul electoral 2024, coaliția urmărește să lase gândirea tuturor potențialilor votanți în beznă.

Se anunță un viitor întunecat, pentru România, în toate domeniile, după maratonul de alegeri.

Iar acesta nu este singura măsură pentru reducerea consumului de energie luat în calcul de partidul-stat, PSDNL.

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, și liderul PNL, Nicolae Ciucă, au hotărât să lase în hangare tradiționalele locomotive de partid – cum s-a întâmplat în cazul campaniei pentru Primăria Capitalei, unde au scos din mâneca ghipsului medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu – și au ales să meargă toți într-o barcă în alegeri, obiectiv anunțat public.

Mai e nevoie doar să învețe toți membrii echipajului demn de vas de croazieră să-și găsească loc în șalupa care se tot desumflă și, mai ales, să realizeze că trebuie să vâslească în aceeași direcție.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare