AcasăFeatured homeSpaniolii, cu fuga de tauri; românii din Spania, cu...

Spaniolii, cu fuga de tauri; românii din Spania, cu fuga de boii liberali

Ilustrație: Marian Avramescu

Spaniolii, precum și turiștii din toate colțurile lumii, sunt obișnuiți să se îngrămădească anual pentru celebra fugă de tauri din Pamplona.

Românii care locuiesc în Barcelona s-au obișnuit, de când cu generalul Nicolae Ciucă în frunte de formațiune politică, cu anuala fugă de promisiunilor boilor din Partidul Național Liberal (PNL).

Doi boi cu stele de servicii în frunte au dat din copite în Spania și weekendul trecut.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general al liberalilor, Lucian Bode, printre muuuuulte altele, i-au împuns pe românii din Spania cu dubla cetățenie.

În general, bivolul aflat acum în fruntea săgeții liberale știe că diaspora ne-a adus două bovine în fruntea statului – prima cu stea de Securitate în frunte și cu un măgăruș de Cluj atașat, iar a doua obosită, care pare să nu urce niciodată la deal (doar pe dealul Cotrocenilor, ajutat de limuzină) – și se visează și el încornorat.

Prin urmare, voturi ca la coada vacii în diaspora nu pot fi risipite.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare