AcasăActualitateLocalDacă Nicușor a ratat colaborarea cu Securitatea, îl așteaptă...

Dacă Nicușor a ratat colaborarea cu Securitatea, îl așteaptă SecuR(eal)itatea

Ilustrație: Marian Avramescu

Poate că “Adevărul” de astăzi nu mai reușește să reprezinte ceea ce a reprezentat “Scânteia” în “Epoca de Aur” a socialismului românesc, dar mass-meadia din România mai prezintă instituții ce ar putea stârni admirația chiar și unui “fin” manipulator precum președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin.

O astfel de instituție mediatică este postul de televiziune renăscut din cenușa nu se mai înțelege cărei societăți comerciale, Realitate cu Gușă Plus.

Recent, instituția mediatică umflată cu AUR în Gușă a demosntrat că reușește trucaje la fel de reușite precum cele ale presei comuniste, publicând un document ce se dorea o filă dintr-un dosar de turnător la Securitate al primarului general Nicușor Dan.

Exact precum celebrul trucaj cu Nicolae Ceaușescu purtând două căciuli (una pe cap și una în mână), așa a ieșit și trucajul de la noua instituție media pregătită pentru o nouă epocă de AUR.

Un adevărat Sim(ion)ulacru de AUR.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare