AcasăVedeteSărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Sărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Ilustrație: Marian Avramescu

În super anul electoral în curs, postul de telejustiție Realitatea începe să aibă un considerabil Plus de Gușă.

Realitatea pe Păcur(ă)aru a început să scoată aburi de AUR la greu, parțial și de roșu-PSD, odată cu rotirea tiparnițelor de bani spălați, curați ca lacrima, care umflă o Gușă cu spume.

Realitatea prezintă acum o Gușă cu grăsime pe strat considerabil, numai bun de un borș rusesc.

O asemenea Gușă a Realității, cu încasări declarate mai mici decât cele pe care le-a văzut chiar și ANA F., este pe atât de greu de explicat precum colecția de ceasuri de lux acumulate, la o mână, de europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan, pe vreamea când fashion-istul era doar un realizator al Realității aflate în faliment.

Nici pe toate brațele caracatiței Cluj-Rareșene nu încap atât de multe ceasuri de AUR câte poate ține Realitatea acum în Gușă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare