AcasăActualitateLocalDe Paște, Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea PAS, CĂ...

De Paște, Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea PAS, CĂ tot Piedone e lăsat la crescut precum cozonacul

Ilustrație: Marian Avramescu

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, i-a transmis candidatului declarat al formațiunii sale politice pentru funcția de primar general al Capitalei, Gabriela Firea, PAS, CĂ tot Cristian Popescu Piedone este lăsat să crească precum cozonacul.

Totuși, în cazul în care PAS, CĂ nu este un produs politic pe gustul doamnei de Voluntari, Gabriela Firea mai are și opțiunea găurii de la covrigul de Buzău, pe care Marcel Ciolacu i-a rezervat-o încă de când era “candidatul deocamdată”.

Se pare că în această campanie electorală nici ouăle nu sunt vopsite în cunoscutul roșu-PSD, iar actualul edil-șef, Nicușor Dan va fi lăsat să se clocească în Primăria Bucureștilor.

Pentru bucureștenii care au fost prea comozi să iasă la iarbă verede, iarba verde a ajuns ea să le intre în case, pe fereastră, direct de pe domeniul public, parte din proiectul primarului Nicușor Dan ca toți locuitorii Capitalei să se bucure de verde.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare