AcasăActualitateLocalGrindeanu lasă baltă tăierile de panglici; samba, la inaugurarea...

Grindeanu lasă baltă tăierile de panglici; samba, la inaugurarea trenu du Braziu la Metrorex

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, s-a săturat de tradiționalele tăieri de panglici, care au devenit o banalitate, și vrea să treacă la un alt nivel.

Bucureștenii trebuie să se pregătească pentru o inaugurare în ritm de samba, în prag de campanie electorală, exact ca la Rio, odată ce va ajunge în țară primul tren de metrou din Brazilia.

Doar că guvernanții nu s-au decis încă asupra modalității de transport a trenului: pe care aeriană sau maritimă.

După doi ani de întârziere – interval de timp decent, pentru un tren care va rula în România – Sorin Grindeanu a hotărât: noul metrou se va duce pe apa sâmbetei!

Acum, nu mai e nevoie decât de niște dansatoare brazilience – PNL pentru dansatoare le are deja Partidul Social Democrat )PSD – pe spate – și ceva nisip de pus pe șine, ca noul tren să meargă ca pe Copacabana.

Cu ocazia inaugurării, mai multe stații de metrou vor fi redenumite: Romario, Pele, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Juninho, Neymar și Vinisius Jr.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare