AcasăActualitateLocalÎți place în cătușe? Mai multe motive pentru care...

Îți place în cătușe? Mai multe motive pentru care să optezi pentru PSD în loc de BDSM

Ilustrație: Marian Avramescu

A apărut o nouă comunitate a persoanelor cu fantezii, mai lipsită de prejudecăți decât cea BDSM (Bondage-Discipline, Dominance-Submission and Sadomasochism).

PSD este fantezia care a dus utilizarea cătușelor la un alt nivel.

În BDSM nu se utilizează nici pe aproape la fel de multe cătușe ca în PSD.

Totul începe de la jocurile de roluri.

Mai întâi, persoana care se visează încătușată și urmărită trebuie să candideze pentru o funcție de ales local al PSD și, pentru a avea șanse mai mari, să și rămână stabilă câteva mandate.

Apoi, persoana care se visează încătușată este ridicată la nivelul de baron local.

De la acest statut și până la fanteziile mult așteptate cu încătușări și interogări ca pe vremea Securității, mai e doar un pas.

Apogeul adepților fanteziilor din comunitatea PSD este atins atunci când ești urmărit internațional, de preferat prin Italia (aceasta mai este cunoscută și fantezia în Cizmă).

Cei mai duri optează pentru varianta jocului de-a hoții și vardiștii cu poliția germană, cum a procedat fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș.

Atenție! De la jocul cu forțele dominatoare de ordine germane poți ieși mai șifonat decât implica fantezia ta!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare