AcasăActualitateLocalMăcar PSD e dus de Predoiu și Gorghiu în...

Măcar PSD e dus de Predoiu și Gorghiu în Schengen

Ilustrație: Marian Avramescu

Știrea potrivit căreia numărul de mandate în Parlamentul European alocate României ar putea fi redus în viitorul apropiat nu are de ce să-i îngrijoreze pe cei din Partidul Social Democrat (PSD).

Cât Timp colegii de coaliție din Partidul Național Liberal (PNL) vor deține controlul asupra Internelor și Justiției, așa cum se întâmplă în prezent cu miniștrii Cătălin Predoiu respectiv Alina Gorghiu, PSD va avea un număr semnificativ de reprezentanții în Italia și, mai nou, în Germania.

Prin urmare, Parlamentul European s-ar putea umple de pesediști din toate colțurile Bătrânului Continent, de unde nu se respinge exportul de condamnați al României.

Probabil că șansele României de a adera la spațiul de liberă circulație european vor tinde către zero, dar, sub Poliția Română condusă de Cătălin Predoiu, PSD se mută treptat cu toți aleșii locali în Schengen.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare