HomeSocialD'ale cetateanuluiGuvernul lansează Programul ”Rabla” pentru Boli, rezervat exclusiv pensionarilor!

Guvernul lansează Programul ”Rabla” pentru Boli, rezervat exclusiv pensionarilor!

În plină criză mondială de coronavirus, Executivul va executa o operațiune concertată, cu larg impact la mase, mai exact la masele de pensionari care, după cum se știe din statistici, obișnuiesc să cam fie fidele politicilor de protecție – socială și, tocmai de aceea, să voteze PSD-ul.

Guvernul României, prin Ministerul Sănătății, a anunțat astăzi că, începând cu data de 1 Aprilie, va introduce în toate spitalele din țară Programul „Rabla” pentru Boli, destinat exclusiv pensionarilor.

Astfel, pacienții se vor putea interna cu două trei, sau chiar patru afecțiuni vechi și, în doar câteva zile, vor putea ieși din instituțiile medicale cu una singură. Responsabilii nu spun și care, tocmai pentru a nu speria potențialii participanți la program, însă numele bolii aflate la ofertă e destul de ușor de anticipat avându-se în vedere conjunctura.

Anunțul Guvernului vine pe fondul nenumăratelor cazuri din ultimele luni în care pacienții vârstnici s-au internat în spitale cu o afecțiune și au plecat de-acolo cu altele, liberalii fiind deciși să inverseze procedura.

Deocamdată, pentru a beneficia de Programul „Rabla” pentru boli, cetățenii trebuie să se înscrie pe o listă și să demonstreze că bolile de care suferă sunt mai vechi de 7 ani și nu sunt deloc grave.

Odată depusă toată documentația, pacientul primește un tichet „Rabla” cu care se prezintă la orice spital din țară participant la program, în special la cele în care au fost semnalate deja infectări în masă cu coronavirus ale medicilor și pacienților: Gerota, Suceava, Slobozia, Țăndărei. etc.

Guvernul României precizează că tichetele „Rabla” pentru boli nu pot fi înstrăinate, nici prin vânzare, nici prin donație, asta pentru a fi contraolate cât mai precis consecințele.

Autoritățile speră ca, mulțumită epidemiei de coronavirus, până la momentul organizării alegerilor locale și parlamentare, Programul „Rabla” să își demonstreze eficiența.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare