AcasăVedeteMickey Mouse e acum bun public și Ciolacu poate...

Mickey Mouse e acum bun public și Ciolacu poate scăpa de plagiatul Ponta

Ilustrație: Marian Avramescu

La data de 1 ianuarie 2024, Mickey Mouse, celebrul personaj al lui Walt Disney, a devenit bun public, drepturile de autor expirând după 95 de ani de la prima apariție a șoarecelui în două picioare, potrivit legislației americane.

Este o veste bună pentru copii, care vor avea mai mult Mickey peste tot, iar părinții lor nu vor mai trebui să plătească sume extrem de exagerate pe diverse jucării roase de celebrul șoarece.

Este însă o veste foarte proastă pentru Mickey Mouse-ul premierului Marcel Ciolacu, Victor Viorel Ponta.

Acum, președintele Partidului Social Democrat (PSD), care se pregătește pentru un an încărcat de alegeri pe toate palierele, nu mai este nevoit să stea după el cu un plagiat.

Nici nu ar fi dat bine la electoratul PSD, obișnuit cu manevre originale din partea celor pe care pun ștampila.

Acum, Mickey Mouse este accesibil, iar Marcel Ciolacu îl poate întoarce pe Victor Ponta la statutul care l-a consacrat: cel de mare ars.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare