HomePoliticGuvernCiolacu: Avocații, buni pe felia lor, dar jocurile la...

Ciolacu: Avocații, buni pe felia lor, dar jocurile la bursă trebuie lăsate pe mâna-greblă a guvernanților!

Ilustrație: Marian Avramescu

Premierul Marcel Ciolacu a mers, înainte de ședința Guvernului, să poarte discuții cu avocații care au reprezentat România în procesul câștigat privind exploatările de aur de la Roșia Montană, împotriva Gabriel Resorces.

Șeful Executivului a admis că avocații și-au dovedit competențele, dar a indicat că, data viitoare, este mai bine să se rămână la planul stabilit inițial.

În concepția președintelui Partidului Social Democrat (PSD), avocații or fi buni pe felia lor, dar când vine vorba de jucat la marile burse, este mai bine să se meargă pe mâna profesioniștilor de la Ministerul Finanțelor Publice, cum este Marcel Boloș, și pe cea care se face greblă, de la Palatul Victoria.

Mai poate exista însă o sesiune interesantă pentru jucătorii la bursă din PSD și PNL: poate se mai trage un loz la o instanță arbitrară.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare