HomePoliticParlamentSimion sare peste oi și trece la muls direct...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu

Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări pentru campania electorală.

George Simion a mers la colindat cu întârziere, după Paște, la finanțatorul Fotbal Club FCSB, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Se pare că Simion nu a obținut încă nici suma visată de 500.000 de euro, pentru că a avut lipsa de inspirație de a veni cu Steaua la Gigi Becali.

A doua tradiție modificată de Simion este cea de la stâna românească.

Liderul în căutare de AUR a trecut peste oi și a vrut să mulgă direct ciobanul, fie el și fără licență de antrenor pentru primul eșalon fotbalistic al României, Superliga.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare