AcasăActualitateLocalNicUȘOR îndrăgostit de unica șansă la un nou mandat...

NicUȘOR îndrăgostit de unica șansă la un nou mandat de primar: Gabi, nu Fi(i)rea

Ilustrație: Marian Avramescu

După celebra “Mihaela, Dragostea Mea” se naște o nouă idilă electorală, a cărei eroină  poartă tot nume de arhanghel: “Gabriela, Dragostea Mea”.

De această dată, actorii principali sunt Gabriela Firea și Nicușor Dan.

A fost dragoste la prima auzire, când Nicușor Dan a aflat că Gabriela Firea va candida din nou pentru funcția de primar general al Capitalei, din partea Partidului Social Democrat (PSD).

Practic, acum, electoratul lui Nicușor Dan are din nou unicul motiv pentru a-l vota pe actualul edil-șef: Gabriela Firea.

Povestea de dragoste poate avea însă un final dramatic, dacă regizorul Marcel Ciolacu alege să spulbere happy-endul lui Nicușor Dan, retrăgându-i sprijinul Gabrielei Firea în prag de campanie electorală, înlocuind-o cu oricare alt candidat pe care îl găsește prin dulapul PSD.

Noul contracandidat ar putea fi chiar și de sex masculin, pentru a-l pune pe Nicușor Dan să joace și într-o idilă LGBTQ, actualul primar general afirmându-se ca un critic de astfel de producții.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare