AcasăPoliticParlamentCiolacu a renunțat la sacou și i s-au văzut...

Ciolacu a renunțat la sacou și i s-au văzut PNL de pe spate

Ilustrație Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, își petrece weekend-urile prin țară, pentru a-i mobiliza pe activiștii de partid din teritoriu, în vederea luptelor electorale de anul viitor.

În timpul unei dezbateri recente, liderul socia-l democraților s-a încins prea tare și a fost nevoit să renunțe la sacou.

De această dată nu i s-a mai văzut teancul de bani din sacou, dar, în schimb, i s-au văzut PNL de pe spate, ieșindu-i de sub cămașă, pe la ceafă.

Marcel Ciolacu dă asiguări că, în ciuda aparențelor, liberalii sunt departe de a-i sufla în ceafă – mai repede AUR se poate apropia de această performanță – și că va merge cu PNL pe spate inclusiv la alegerile din 2024.

Liderul PSD le-a mai explicat social-democraților din teritoriu că, în ciuda faptului că el poartă PNL pe spate, papagalul se află în fruntea celeilalte părți a coaliției de guvernare.

Ciolacu promite să-i jumulească pe liberalii lui Nicolae Ciucă de toate PNL, până la momentul startului cursei electorale, tâindu-le astfel și aripile și lăsându-i cu târtița goală.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare