HomeActualitateLocalPovestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu

Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, în statele arabe, orgnizația dâmbovițeană a Partidului Național Liberal (PNL) a adus șeicii la poalele Munților Carpați.

Cu prosoape aruncate pe scalpuri, în semn de predare în fața Partidului Social Democrat (PSD), liberalii înecați în Dâmbovița au ieșit la lovit puternic în tarabane.


PNL Dâmbovița bate toba după ușă, repetentului electoral Nicolae Ionel Ciucă.

Totuși, pentru coaliția formată de PSD și PNL, se poate discuta despre o reușită: dacă Marcel Ciolacu nu a putut găsi șeici pentru Fotbal Club Dinamo sau pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua București nici în Qatar sau în Emiratele Arabe Unite, măcar șeicii au ajuns în Dâmbovița.

Este însă greu de crezut că acești șeici contrafăcuți vor putea să revitalizeze clubul de fotbal etalon al județului Dâmbovița, Chindia Târgoviște.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare