AcasăPoliticPresedinte si alti functionariCoaliția trebuie să reziste pentru planurile strategice de călătorie...

Coaliția trebuie să reziste pentru planurile strategice de călătorie ale șefului statului

IlustrațieȘ Marian Avramescu

Președintele Klaus Iohannis luptă pentru menținerea coaliției formate din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), măcar până își va încheia mandatul.

Potrivit lui Klaus Iohannis, destrămarea coaliției de guvernare ar însemna pierderea șanselor de atingere a țintelor strategice de călătorie pentru final de mandat al președintelui României.

Eliminarea din scenă a partidului stat, PSDNL, l-ar putea trimite pe Klaus Iohannis în situația disperată de a se deplasa cu aeronave ale Companiei Naționale de Transport Aerian TAROM S.A.

La Capitală coaliția are libertatea de a-și alege câț de mulți candidați își dorește și de a se bălăcări în public 24 de ore din 24, cât timp nu va fi restricționată coloana oficială de la Palatul Cotroceni la Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.

Coaliția PSD – PNL are libertatea, din partea președintelui, de a-l susține pentru funcția de primar general al Capitalei chiar și pe Nicușor Dan, cât timp Palatul Cotroceni și viitoarea vilă prezidențială din zona Aviatorilor nu vor fi racordate la sistemul public de termoficare.

Coaliția trebuie să reziste și după încheierea mandatului președintelui Iohannis, pentru ca acesta să nu ajungă să circule cu Societatea de Transport București (STB).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare