AcasăActualitateLocalSuspiciune de etnobotanice în sarmale: Un bucureștean a halucinat...

Suspiciune de etnobotanice în sarmale: Un bucureștean a halucinat de Crăciun că are căldură în locuință

Ilustrație: Marian Avramescu

Un bărbat din Capitală a fost transportat de urgență la spital, chiar în seara de Crăciun, după ce membrii familiei sale au sesizat că halucinase.

Bucureșteanul a afirmat că are căldură în apartament și chiar părea convins de acest lucru.

Rudele au încercat să-l trezească la realitate, plasându-i o palmă pe caloriferul din sufragerie, dar fără sorți de izbândă.

În aceste condiții, după ce i-au deslipit mâna de calorifer, cu ajutorul unei raclete din plastic, rudele au apelat la serviciul de ambulanță.

Potrivit familiei, este exclus ca bărbatul să ajungă să creadă că are căldură în apartament din cauza consumului de alcool.

Băuturile care au fost ținute în sufrageria locuinței încă se aflau la dezghețat.

Medicii nu exclud ca halucinațiile bărbatului să se datoreze consumului de etnobotanice, probabil plasate în sarmale, pe post de condimente.

Autoritățile au deschis un dosar penal și o factură la Compania Municipală Termoenergetica, în acest caz.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare