AcasăFeatured homeTeodosie a demonstrat că barba te ajută să nu...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu

Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți barbă.

Teodosie, care a ieșit în ghIPS de la Sfântul Sinod, a arătat că, indiferent cât de ciuntit îți este mărul lui Adam, moștenit de la femeia cărătoare de păcat fără drept de acces în altarul bisericesc, barba lungă de prelat acoperă totul.

Teodosie a ieșit din palatul exagerat de prea fericitului patriarh Daniel de parcă nici usturoi contra “demonilor” de un anumit tip nu a mâncat și nici jugulara nu i-ar fi fost crestată profesional (ca la jertfa tradițională de Ignat).

Și toate acestea au fost posibile datorită bărbii de prelat, care ține mereu prelatul acoperit.

Fix cum era acoperit și sub Securitatea de dinainte de Revoluția din 1989 (capii BOR pot furniza mai multe detalii).

Publicitate: București, dealul Patriarhiei, vânt, barba rezistă!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare