AcasăActualitateLocalTeodosie nu mai poate intra în biserică, precum femeile...

Teodosie nu mai poate intra în biserică, precum femeile la menstruație, după ce îi sângerează gingiile, la cât a mestecat de la Putin

Ilustrație: Marian Avramescu

Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, se vede nevoit să se autointerzică temporar în biserică, după modelul femeilor aflate la menstruație, după ce s-a constatat că are sângerări gingivale.

Afecțiunea este posibil să-i fi survenit de la prea mult luat prin gingii propaganda scoasă la Moscova de “ctitorul” – după cum îl numește Teodosie – Vladimir Vladimirovici Putin.

Acum, arhiepiscopul Tomisului nu are de ales, decât să înghită direct tot ce mai scoate Putin pe masa.

În plus, s-ar putea reprofila și pe votcă rusească, întrucât, după cum explica însă înalt cococațarea sa, fumătorii nu pot bea aghiasmă.

Nici slănina lăsată în pod de dinainte de Ignat nu pare mai afumată decât Teodosie, în prezent.

Aceasta și pentru că aerhiepiscopul stă mult cu lumânarea în nas.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare