HomeActualitateInternationalRapper rus, condamnat, după ce și-a acoperit cu o...

Rapper rus, condamnat, după ce și-a acoperit cu o șosetă partea corpului ce-i amintește de Putin. FOTO

Ilustrație: Marian Avramescu

Unicul critic de modă recunoscut de Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, a ordonat închisoare și o amendă usturătoare pentru un rapper rus, pentru ținuta indecentă abordată în timpul unei petreceri extravagante controversate.

Potrivit declarației cântărețului, pe care am reușit să o obținem pe canalul Bâstroe, transmisă în sens invers de KGB, artistul nu a dorit altceva decât să-i aducă un omagiu președintelui Federației Ruse, prin ținuta sa rebelă.

Rapperul și-a pus șoseta pe partea corpului său ce-i amintește în fiecare dimineață de actualul lider de la Kremlin.

De asemenea, din spate, ținuta artistului simbolizează economia Rusiei, după declanșarea operațiunii militare speciale din Ucraina și chiar de dinainte de acest eveniment festiv la Moscova.

Se pare că renumitul critic vestimentar al Moscovei a fost deranjat de fapt că rapperul s-a afișat purtând încălțăminte sport din Statele Unite ale Americii, în loc să apeleze la produse fabricate în țara parteneră de neîncredere, Republica Populară Chineză.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare