AcasăActualitateLocalViena ne poate da verde pentru Schengen terestru! Problema...

Viena ne poate da verde pentru Schengen terestru! Problema migranților, rezolvată de Guvernul Ciolacu. Toate TIR-urile sunt blocate în vama din Afumați

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, îl asigură pe cancelarul Austriei, Karl Nehammer, că România îndeplinește deja toate condițiile cerute de Viena pentru a adera la spațiul de liberă circulație Schengen și terestru.

Problema migranților ilegali a fost rezolvată de Guvernul Marcel Ciolacu.

Toate TIR-urile ce puteau transporta migranți sunt reținute în noua vamă înființată de Executiv la Afumați, de aproape două săptămâni.

O familie de migranți care a fost învârtită în cer, într-un TIR, timp de aproximativ cinci zile, s-a trezit tot la Afumați, în loc de Viena.

Au izbucnit în lacrimi și au fost preluați de un tractor, care îi va transforma în sclavi pe plantație, precum fermierii români sub politicile agricole ale statului nostru.

Viena salută reușita premierului Marcel Ciolacu și a miniștrilor săi de la Transporturi și Agricultură.

Austria promite că se va ocupa ea de transporturile cu cherestea din țara noastră.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare