AcasăActualitateInternationalNehammer, iritat la posterior de mustața lui Ciolacu

Nehammer, iritat la posterior de mustața lui Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

Consilierii cancelarului austriac Karl Nehammer au sesizat că șeful lor manifestă o iritație a pielii exact în partea corpului unde ar trebui să-și plaseze ei săruturile.

Se pare că iritația de pe obrajii posteriori ai cancelarului Karl Nehammer a fost cauzată de mustața aspră a președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, care i-a mulțumit excesiv șefului de la Viena că a binevoit să primească porcii care zboară ai României în spațiul de liberă circulație Schengen, pe cale aeriană.

În aceste condiții, se impune, pentru cancelarul Karl Nehammer, continuarea tratamentului de ungere cu cremă scoasă de președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin.

Este oricum un tratament cu care șeful guvernului austriac este obișnuit.

Colegul de coaliție al premierului Marcel Ciolacu, președintele Partidului Național Liberal (PBL) și al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, îl așteaptă însă anul acesta pe Karl Nehammer la congresul liberalilor, de la București, promițându-i că va fi bărbierit și că, așa cum l-a învățat, în general, pe el tradiția oltenească, îl va pupa pe cancelar unde este iritat, ca să-i treacă.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare