HomeActualitateManechinele din România, solidare cu fetele lui Mazăre!

Manechinele din România, solidare cu fetele lui Mazăre!

Anchetarea de către procurori a fătucilor aduse cu târla la vot de baciul măzărean a provocat o consternare generală. Însuși Victor Ponta, fost procuror, s-a declarat șocat de măsura colegilor lui, arătând că este de-a dreptul absurd să pui presiune pe niște fete naive în birourile procuraturii, când o poți face foarte confortabil și într-o cameră de hotel. Și apoi, s-a indignat, pe bună dreptate, premierul, asta este treaba procurorilor? Nu mai sunt fapte grave de anchetat, ca de pildă crime prin aruncări de la etaj, violuri cu perversiuni asupra legii și Constituției, tâlhării și furturi la drumul mare, cu autobuzul, microbuzul sau autocarul plin cu nuntași?

La fel de indignate au fost și colegele din branșă ale manechinelor lui Mazăre. De pildă, domnișoara Pamfile, supranumită „eleva-porno”, a declarat că și ea a fost îndemnată de multe ori să pună ștampila la vot și n-a avut nicio greață. „Răducu e un tip foarte curtenitor și de aceea le-a dus pe fete la vot. Și apoi, ele erau atât de sumar îmbrăcate, încât riscau să tabere lumea pe ele, nu i-ați văzut pe pensionarii ăia libidinoși veniți la vot cum se uitau la ele? Dacă n-ar fi fost Răducu cu ele, nu scăpa una neviolată! Pe când așa, văzându-i fizicul atletic, pensionarii nici n-au îndrăznit să se atingă de fete, că sigur îi lăsa Răducu nemâncați la următoarele alegeri!”

Bianca Drăgușanu a precizat că a fost, și ea, rugată să participe, dar în duminica aceea tocmai avea programat să jumulească un papagal la mall și a trebuit să refuze. „Domnul Mazăre a ținut să fiu și eu prezentă la vot, mi-a spus că sunt cea mai frumoasă anorexică pe care a văzut-o în viața lui și aș fi de mare folos cauzei. Îmi pregătise chiar și o pancartă pe care scria „Iată în ce hal m-a adus regimul Băsescu”. Aș fi venit cu plăcere, dar tocmai mă certasem cu Cristea și mă invitase un bogat om de afaceri din Cluj la o plimbare. Nu puteam să-l las nejumulit… ăsta, nerăsplătit!”

Fosta colegă de platou, studio și recamier a celor două, Daniela Crudu, a mărturisit că invitația de a vota cu buletinul la bikini a primit-o și ea, dar nu i-a dat curs, întrucât a fost ocupată, tot pe motiv de referendum, nu pe Litoral, ci în Oltenia. „N-am vrut să merg pe Litoral pentru că acolo sunt mulți șmecheri, care profită de tine și nu-ți dă nimic. Și apoi, cum să votez eu cot la cot cu minorele alea, care nici măcar un kilometru n-au acumulat în modelling, dacă-nțelegeți ce vreau să spun! Oricum, dacă aș fi mers pe Litoral, n-aș fi reușit să conving prea mulți oameni să vină la vot. Așa, am fost în Oltenia, unde numărul de fraieri este imens, și am adus sute de cetățeni la urne. Ăia despre care s-a spus că s-au dus la nuntă, de fapt nu la nuntă au venit, ci la mine. Și nu i-am băgat în seamă decât după ce mi-au arătat buletinul ștampilat.”

În fine, Cătălin Botezatu a destăinuit că s-a simțit, și el, ispitit de ideea de a veni cu câteva modele masculine la vot. „Voiam să-i îmbrac pe toți în slipuri de blană, cu căciuli rusești pe cap și cu bocanci naziști în picioare, ca să fiu în asentimentul tuturor: și al lui Ion Iliescu, și al lui Șova și Mazăre. În plus, mă gândeam la o regie spectaculoasă: eu, în fruntea cârdului, cu costum elegant și ochelari de soare, ținând în mână un lanț aurit de care erau legați toți acești sclavi bronzați, pe care se scurgeau atât de sexy picăturile de sudoare. Da m-am gândit că asta s-ar fi putut interpreta ca o aluzie la Adrian Năstase și riscam să mă scoată domnii din USL mort, la recensământ, de-mi ruinam cariera. Păi cine credeți că mai cumpără chiloți de la morți?”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare